Запознай се с...: Мартин Петрушев

Име: Мартин Марий Петрушев    
Възраст: 21г.
Местоживеене: гр. София
Интереси: Театър, кино и изкуство, като цяло. Екстремни спортове и красиви места.

Как откри таланта си?  

Таланта си открих още в трети клас, когато поисках да кажа на едно момиче колко я харесвам и го направих в рима. Няколко години по-късно преоткрих този свой талант, когато изимпровизирах пред приятели в 10-и клас и те поискаха да го направя отново. Истината е, че римуването ми носи удоволствие и ме отпуска.

За какво мечтаеш в професионален план?  

Стремя се към кариера в театъра, киното и телевизията. Обичам прекия контакт с публиката, която създава театърът, особено импровизираният театър, а да играеш пред камера е неповторимо усещане и също носи страхотни изживявания. Мечтая да работя с много добри режисьори и сценаристи, за да се вдъхновявам и да обменям с тях идеи, енергия и заряд.

От какво или кого черпиш вдъхновение?

Вдъхновявам се от най-различни произведения на изкуството – картини, скулпури, книги и филми, но това е в по общ план. За спонтанното мигновение разчитам единствено на себе си и на натрупания си, нека го наречем, "запас" от вдъхновение.

От какво се притесняваш/страхуваш?

Страхувам се от пътя, по който е поело цялото човечество, защото хората са забравили до търсят вътре в себе си. Притеснява ме чуждата злоба и завист. Хората не се стремят да са по-добри от това, което са били вчера, а по-добри от някой друг и така се стремят да се превърнат в нещо, което не са. Побългарскому – всеки гледа в чуждата паничка. В личен план – плаши ме рутината и я избягвам, доколкото съм способен.

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш?

Изправял съм се много пъти в живота си с този проблем и вече съм го преодолял. Именно това е калило волята ми и ме е направило силен.

Каква е тайната на успеха според теб?  

Тайната на успеха е в непрестанното търсене на нови идеи и начини, защото Вселената има безкрайно много врати и прозорци и всичко зависи от това, колко от тях ще избереш да видиш.

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш?

Зрителите могат да очакват неочакваното от мен, защото аз самият често се изненадвам от себе си. Обичам да съм като флуид и когато се пусна по течението, влизам във връзка с несъзнаваната си същност, а това пространство при всеки човек е толкова голямо, че при досега си с него, той винаги ще има на какво да се изненадва. Бих искал да помогна на хората да се научат да се впускат в подобни приключения.

Свързани статии