Запознай се с...: ПоTReZ

Име: ПоТReZ  - хип-хоп група - Борислав Велчев, Методи Андонов
Възраст на членовете: Борислав - 24 г.; Методи - 23 г.
Местоживеене: гр. София   
Интереси: Музика, скечове и други

Как оценявате вашия талант по десетобалната система и защо?

С цялото ни уважение, според нас талантът е дарба – в случая музикална дарба. Не би могло талант да се оцени от 1 до 10, какъвто и да е :)

За какво мечтаете в професионален план?

Мечтаем да си изкарваме прехраната с това, което обичаме да правим – музика и скечове

От какво или кого черпите вдъхновение?

Харесваме както модерна музика, така и класически жанрове – джаз, класика и т.н. Имаме богата музикална култура, предвид образованието ни, и се стараем да сме адекватни на времето, в което живеем. Фенове сме на YouTube и на доста YouTube-ъри и YouTube канали. За нас това е бъдещето – новото изразно средство, новата арт форма :)

От какво се притеснявате/страхувате?

Не сме мислили по въпроса.

Трудностите биха ли ви накарали да се откажете?

Биха ни нахъсали още повече.

Каква е тайната на успеха според вас?

Дай боже да разберем, както се казва. Обаче неща като постоянство, труд, забавление и желание, докато човек прави нещата, които обича, са може би част от рецептата – ако изобщо има такава :D

Какво могат да очакват зрителите от вас и с какво ще ги изненадате?

Тепърва трябва да очакват забавни и в известен смисъл провокиращи проекти. Стартираме скечово шоу в YouTube канала ни и искаме да е много готино. Наред с песните, които изкарваме, искаме да направим POTREZ official (каналът ни в YouTube се казва така), една отворена платформа за всички хора, които имат готини идеи и биха искали да се снимат в наши клипове, скечове или изобщо каквото измислим или пък те измислят.

Свързани статии