Журито на "България търси талант" прави последен кастинг преди полуфиналите - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се качат последните дарования, претенденти за полуфинала на шоуто и наградата от 50 000 лева. Акробати, музиканти, нестандартни заложби, кукли и ангели ще представят възможностите си пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. Сашо Кадиев и Дани Петканов ще сложат точка на кастингите с екстравагантен акт, а журито ще се изправи пред трудна задача да избере най-добрите измежду най-добрите.

Журито ще се поинтересува как се откриват специфични таланти, ще изрази възхищението си към желанието за изява и ще се гордее с артистите на сцената. А на нея ще се качат личности с трогателни истории, които доказват, че изкувството може да ти помогне и в най-тежките ситуации. Изящни октоподи, грация в действие, ефектни представяния, опасни номера с кренвирши и кебапчета, ще забавляват и разват зрителите на bTV.

Човек, който се гордее, че е роден в България ще покаже безапелационен професионализъм, друг ще вложи емоция в резонанса, а трети ще се осмели да признае любовта си на най-голямата сцена за таланти в страната. Семейство ще разкрие голяма тайна от Хелоуин, пазена цели 4 години, а чуждестранен артист ще прикове погледите към лекотата на съвършенството.

Някой ще направи първи стъпки към осъществяването на мечтата си, друг ще демонстрира любов към трудностите по пътя, а трети ще търси смисъла на сътворението и претворението. Неочаквани импровизации в модерен стил и обещания за израстване ще вдъхновят жури и публика.

Чий телефонен номер ще поиска Любен Дилов-син, на кого ще партнира Катето Евро, кога Ицо Хазарта се чувства певец и от кое изпълнение ще иска още Славена Вътова? За кого ще лобира Сашо Кадиев и колко добър в танците е Даниел Петканов? Кои 39 изпълнения ще продължат да демонстрират уникалните си възможности на полуфиналите - в неделя от 20:00 часа в „България търси талант“ по bTV.

Свързани статии