Журито на "България търси талант" жертва на шеги от страна на водещите в първия снимачен ден

Вчера - 12 февруари, започнаха снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на "България търси талант". За първи път журито, в състав Дарина Павлова, Илиана Беновска, Ники Илиев и Иво Сиромахов, се срещна с кандидатите за слава и титлата "Талант на България".

Снимачният ден започна изключително динамично и забавно, след като още първите участници, стъпили на сцената на шоуто, провокираха Иво Сиромахов да стане от стола и да се включи в изпълнението им.
Илиана Беновска пък се качи не веднъж, а цели три пъти. Дарина Павлова също се забавлява искрено, но едно изпълнение успя сериозно да я уплаши. Ники Илиев показа сериозни познания не само в кинорежисурата и актьорската игра, но и в бойните изкуства.



Водещият Сашо Кадиев нееднократно си прави шеги с журито, дори ги изплаши с новината, че неговата партньорка е пострадала зад кулисите. Мария Силвестър също не пощади журито, а как се случи всичко, зрителите ще видят тази пролет.

Финалистката в третия сезон на "Гласът на България" – Кристина Иванова, която по същото време бе в София, също се присъедини към публиката в студиото и сподели, че тръпката на едно подобно шоу много й липсва.

Какво още се случи преди старта на снимките вчера, разкри водещият Сашо Кадиев в предаването "Преди обед", но вече не като интервюиращ, а като гост. Той показа на зрителите и най-новия елемент в шоуто – "златния бутон".

Целия "разказ" можете да видите тук.  

Свързани статии