Журито на "България търси талант" става жертва на забавен номер

В понеделник – 10 март, от 21.30 часа bTV ще излъчи трети епизод от третия сезон на най-позитивното шоу в ефира - "България търси талант". В него зрители и жури ще станат свидетели на изпълнението на една от най-добрите танцови формации, които ще стъпят на сцената на шоуто - NNS Crew. Към впечатляващите изпълнения ще се присъединят рок бандата Stereo Rush и диамантеното 1-годишно момиче Мария. Ваня, Есил, Любо и Асен ще имат възможността да разберат какво е общото между попфолка и бийтбокса и как може да се съчетаят в един танц движенията на нинджа и лебед.

Наред с приятните емоции, в залата ще има и много смях... най-вече за сметка на журито. Три млади дами, независимо една от друга, ще покажат на Ваня, Есил, Любо и Асен "уникален" номер, в който е замесена една чаша и много музика. Екипът на предаването няма да остане безразличен към събитията в залата и ще направи доста забавен номер на членовете на журито. Какъв е той, зрителите ще видят в понеделник.

Любо, Ваня, Есил, Асен и Мария Силвестър ще продължат да се забавляват и извън сцената. Състезанието по вицове между Асен и Любо ще продължи, а Мария Силвестър ще бъде одумана от колегите си по един особен начин.

Свързани статии