Златен бутон още в първия снимачен ден на новия сезон на “България търси талант”

Много българи от чужбина и повече от друг път чуждестранни участници са сред кандидатите за слава в шоуто на bTV

Новият, седми сезон на най-успешното, забавно и позитивно шоу за таланти у нас - “България търси талант” - ще срещне повече от 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера с бляскавото жури - прекрасната Славена Вътова, чаровната Катето Евро, критичният Любен Дилов – син и безкомпромисният Ицо Хазарта. В седмия сезон на шоуто, което ще се излъчи през пролетта на 2021 г., освен с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от талантите е изпратен директно на финалите.

Шоуто си има и ново бляскаво студио, с много повече видео стени, а всеки от журито стои на отделна маса и на по-голямо разстяние от колегите си. За един от най-важните и задължителни елементи в шоуто - доброто настроение и смеха в залата, ще се погрижи невероятният тандем водещи на „България търси талант“ – Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Въпреки пандемията и строгите мерки при организацията и заснемането на шоуто тази година броят на кандидатите за участие е сериозен, а желаещите да блеснат с таланта си пред цяла България и да спечелят наградата от 50 000 лева са от всички краища на страната. Първият етап от кастинга беше проведен на живо и онлайн, което даде възможност на повече кандидати от различни точки на света да се включат в шоуто. Сред претендентите, повече от друг път, има много българи от чужбина, както и от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и много други.

В новия сезон на “България търси талант” по bTV от сцената ще ни забавляват уникални фокусници, акробати, гимнастици, танцьори и всякакви забавни персонажи, а със забележителни номера ще се включат не само талантливи хора, но и “талантливи” животни. Феновете на шоуто ще станат свидетели на изпълнения, които граничат с абсурда и дори със скандала, ще има eкстремни номера, ще се изявят и много талантливи деца.

За най-запалените фенове се предвижда и ексклузивно съдържание за всички платформи на bTV Media Group.

По време на снимките се спазват всички строги противоепидемични мерки в борбата срещу разпространение на COVID-19.

Свързани статии