Зрелищна битка за последните места за участие във финала на "България търси талант"

Шестият и последен полуфинал в "България търси талант" обещава зрелищно шоу. Тази неделя от 20:00 ч. останалите 10 таланти ще представят своите номера, от които ще бъдат избрани и последните двама финалисти в най-позитивното шоу. Следващата седмица по изключение резултатите от гласуването ще бъдат обявени във вторник - 26 май, от 20:00 ч. на живо по bTV.

Сцената на "България търси талант" се оказа тясна за големия талант на някои от участниците. Един от тях е "жената каучук" Сирма Добрева, която на кастингите влезе в ролята на изкусен крадец и изпълни атрактивен номер с обиране на сейф. За полуфинала тя е подготвила още по-впечатляващо изпълнение, което ще се наложи да бъде заснето извън студиото. Театрално студио "Смехурко" също ще представи номера си извън сцената на предаването, тъй като представлява опасно огнено шоу. Към групата на екстремните номера ще се присъедини и Пламен Качев, който при първото си явяване в "България търси талант" ужаси дамите в журито, но впечатли мъжете с рисковото си шоу.

Запомнящи се номера на кастингите направиха много от полуфиналистите. Сред тях бяха Националният отбор по естетическа групова гимнастика, който впечатли публиката с красотата и изящността на изпълнението си, а танцовата формация Electra Crew, която за втори път участва в "България търси талант", бе безапелационен победител в тройна танцова битка за участие на полуфинала. В спектакъла ще се включат още гласовитата Елизабет Златкова, малката барабанистка Александра Китова, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, жонгльорката Ивета Цветкова, както и Андрей Иванов с неговия спектакъл със сапунени мехури.

Освен емоциите около последния полуфинал, тази неделя най-позитивното шоу ще изненада и с една прекрасна новина. Поради голямата подкрепа на феновете към участниците в шоуто и високата активност, която те регистрираха в онлайн гласуването за "УЕБ талант на България", наградата за победителя в нея тази година ще бъде най-голямата, давана до този момент, а именно участие във финала на шоуто като пълноправен претендент за носител на приза "Талант на България" и наградата от 60 000 лв. За целта гласуването за последния (шести) "УЕБ талант на седмицата” ще бъде само 24 часа (от 26 до 27 май), а шестимата седмични "УЕБ таланти" ще бъдат изправени един срещу друг в продължение на още 24 часа до 00:00 часа на 28 май. Победителят ще стане ясен на 29 май и ще бъде обявен на talant.btv.bg, както и в предаването "Преди обед" по bTV.

Свързани статии