Зрителите избират финалисти в първия полуфинал на „България търси талант“ на живо – тази неделя от 20:00 часа по bTV

Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще проследят първия грандиозен полуфинал на „България търси талант“ на живо. В рамките на два часа и половина на най-голямата сцена в страната за място на финала и наградата от 50 000 лева ще се борят хора с неочаквани и впечатляващи дарования. Те заслужиха позитивната оценка на Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Славена Вътова в огромната конкуренция на стотици талантливи претенденти с различни необикновени таланти. А за успеха им напред думата вече ще имат зрителите, които ще могат да гласуват за своите фаворити и да ги приближат с още една крачка към победата.

В предстоящите три полуфинала на „България търси талант“ всеки ще може да подкрепи любимия си изпълнител или формация със SMS на отворените телефонни линии по време на цялото живо предаване. Участникът с най-много събрани гласове от всеки спектакъл ще отиде директно на финал. Вторият участник от всеки полуфинал, който ще се класира за последната битка на дарованията, ще бъде или вторият, или третият по зрителски вот. Между тях двамата ще избере журито.

На 8 декември след трите полуфинала на живо, на които зрителите ще гласуват със SMS, а журито - от сцената на „България търси талант“, всички отпаднали полуфиналисти ще получат още един шанс да се борят за наградата от 50 000 лева и звездната титла. В секцията „Спаси талант“ на talant.btv.bg  всички фенове ще имат 24 часа, за да гласуват за своя фаворит и да го върнат в играта. Събралият най-много гласове в онлайн вота също ще отиде на големия финал, за да премери възможностите си с най-добрите от най-добрите.

Кои ще бъдат първите, които ще се опитат да докажат, че заслужават победата в „България търси талант“ и кои ще се окажат любимците на публиката – в неделя от 20:00 часа по bTV.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY.

Свързани статии