Звездата на българското цирково изкуство Енчо Керязов - гост жури в "България търси талант"

Вихрен бели денс, най-възрастният танцьор в шоуто (84-годишния Иван Дзезов), най-яките мъже, най-дебелият заек, арабско поп-изпълнение, цял отбор почитатели на звездата на родната естрада Емил Димиртов и ясновидка, която чисти от радиация, ще завладеят сцената на "България търси талант" в понеделник вечер от 21.00 часа по bTV. Третият епизод на шоуто е изпълнен с много драматични обрати, провали и изненади за участниците и жури. А най-голямата изненада за всички е присъствието на супер-звездата на българския цирк, феноменът, изправил на крака короновани особи като принца на Монако, водещи европейски политици като Меркел и холивудски звезди от ранга на Шварценегер, носителят на Сребърен клоун – Енчо Керязов.
Присъствието на звездата налага и промяна в регламента. Всеки участник трябва да получи три пъти „Да”, а не два както досега, за да премине в следващия кръг. Късметът се усмихна на малка част от кандидат-талантите, които бяха подложени на четворен кръстосан огън. В един от номерата, този на баба Керка, която чисти радиация, се включи Енчо Керязов, за да се провери талантът на ясновидката. Възрастната дама позна от първия път какво е кръвното налягане на Енчо, но не се справи с другите задачи. Нямаше как да докаже, че може да изчисти организъм от радиация, просто защото такава нямаше на територията на залата.   

Мистър Гага, дресирана  100-годишна пеперуда, най-възрастната българка, занимаваща се с йога, най-новият рап хит и песен, посветена на бирата и един щур участник, който счупи „Х” на Любен Дилов са „попаденията” в четвърти епизод на „България търси талант”. Най-шурият епизод от шоуто ще се излъчи във вторник, 13 март, от 21.00 часа. След тази вечер и изпълнението на група „26 акорда” от Бургас, България и родните хитове за бирата вече няма да са същите. Дали това ново парче ще успее да надмине славата на безспорния хит от първия сезон „Чаша с вино остави” предстои да видим. А дали след своето изпълнение Георги Георгиев от Полски Тръмбеш ще надмине по известност съгражданина си Веселин Марин ще стане ясно във вторник по bTV.

Всички номера, поставени на сцената на „България търси талант”, можете да видите на talаnt.btv.bg.
Свързани статии