Петият сезон на “България търси талант” започва на 6 март

Първата неделна вечер на месец март ще събере пред екраните феновете на талант шоу номер 1 в света. На 6 март в 20.00 часа стартира петото издание на „България търси талант“, което се очаква да бъде и най-зрелищното досега. Ицо Хазарта и Михаела Филева ще заемат местата си на съдийската скамейка до ветераните в шоуто Асен Блатечки и Любен Дилов. И тази година водещата Мария Силвестър ще очаква талантите за първи коментари на изпълненията им зад кулисите.

“Този сезон най-позитивното шоу у нас идва с нова енергия. От една страна имаме свежи попълнения в лицето на новите съдии. От друга, зрителите ще имат възможност да видят изключителни таланти от всички възрасти, които никога досега не са били показвани. Много сме щастливи, че на кастингите се явиха нови таланти и задачата на журито не беше никак лесна.”, коментира главния редактор на формата Ники Йорданов.

“Смисълът на това шоу е нещо като колективна психотерапия на нацията. Минават нейните деца, родители, баби и дядовци, и показват всякакви таланти. И това има огромен ефект не само върху хората, които участват, а и върху тези, които го гледат. Много е забавно и приятно, и нищо не е на живот и смърт. Не е това, което другите риалитата правят – да изкарат най-хищническите нагласи на човека, защото са интересни. Очаквам много хубави истории да се появят в “България търси талант” още повече, че тази година при нас дойдоха хора от над 20 държави и много млади българи, които живеят в чужбина, но искат да направят нещо и в родната си страна”, коментира ветерана в журито Любен Дилов-син.

Днес приключват снимките на същинските кастинги пред жури и публика в петото издание на “България търси талант”. Над 300 таланти от цял свят се бориха да получат поне „Да“ от поне трима от членовете на журито, за да продължат напред в предаването. Петима участника се отличиха, като успяха да впечатлят журитои водещата Мария Силвестър дотолкова, че те използваха Златния бутон и ги изстреляха директно на полу-финал. Последен от тази възможност се възползва Ицо Хазарта два дни преди края на кастингите. „Срам ме е, че човек като мен трябва да оценява човек, като теб“ бе краткия коментар на рапъра. Михаела Филева се присъедини към хвалебствията за любимеца на Хазарта, като призна че от самото начало на кастингите чака подобен талант да се качи на сцената. Кой успя да спечели одобрението на Ицо Хазарта и кои са фаворитите на Мария Силвестър, както и на останалата част от журито, ще стане ясно през месец март.

“България търси талант” ще се излъчва всяка неделя в 20.00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата може да видите в Инстаграм профила на предаването – bggottalent.

Свързани статии