Джазменът Боби Вълчев за живота в Дубай и лечебната сила на музиката

Гост в предаването "Преди обед" е джазменът Боби Вълчев от шоуто "България търси талант" - за живота в Дубай и лечебната сила на музиката.

"Животът в Дубай е много хубав, много приятен, доста е топличко в момента. Хубавото в Дубай е, че има много джаз, слуша се навсякъде. Преди пандемията имаше много фестивали, много събития, всичко свързано с джаза, но засега нещата са малко по-кротки", каза той.

"Дойдох съвсем случайно тук. Предложиха ми договор за три месеца, но аз тогава казах "не повече от две-три седмици". Мислих, че няма да приемат, но те го приеха. В момента, в който дойдох тук, още на втория, третия ден много ми хареса. Всичко беше страхотно, имаше толкова много джаз. Самата природа ми хареса, беше винаги слънчево, и така до ден днешен", разказа Боби Вълчев.

"Винаги ми е липсвала България и все повече ми липсва. Липсва ми всичко, свързано с България - природата, най-вече хората, приятелите, роднините. Мисля в най-скоро време да се върна в България, защото тази липса започва да става все по-силна", сподели той.

Вижте във видеото целия разговор.

Свързани статии