Ицо Хазарта: Новият сезон на "България търси талант" ще е много различен

Рап изпълнителят коментира в студиото на „Тази сутрин”, че ни очаква много „различен” сезон с изключително интересни участници.

„Много се радвам, това е много приятен формат, много приятно шоу. За разлика от „Гласът на България”, журито не е в ролята на ментор, коментираш чисто човешки, все едно си зрител пред екрана”, посочи Хазарта.

Въпреки това да си в журито е предизвикателство: „Точно днес си мислех, кое е по-трудно – да бъдеш оценяван или да оценяваш”.

По думите му има ситуации, в което е трудно да не си прекомерно критичен: „Много е трудно особено когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя”.

Самият той твърди, че дава свобода на децата си „в рамките на това, което смятам за разумно”. „Хубаво е да видиш, че едно дете има заложби и любов към това, което прави и да го окуражиш. Никога не съм си представял да насилвам децата си да правят нещо, което не им харесва”, категоричен беше Хазарта.

Слушат ли неговата музика? „Те са възпитани деца – казват, че им харесва моята музика. Тактични са, най-малкото”.

Свързани статии