Христо & Станислав feat. Рачков

Рап импровизацията на Христо и Станислав от Хасково и си вървеше добре и някак с усещането за безкрайност, когато на сцената се появи неочаквано подкрепление

 

"Обаче къде е Митака и него да вкараме в трака? Имам предвид водещия на "Господари на ефира"..." - рапираха си момчетата и хоп! Димитър Рачков се появи...

 

Христо и Станислав продължават напред в шоуто, но едва ли ще могат да разчитан на появата на Рачков и следващия път. Кой ли друг ще изскочи?

 

Гледай целите епизоди на "България търси талант" на voyo.bg! Единствено там ще откриеш и пълната версия на най-шокиращия номер в предаването!

VOYO e уникален видео портал, създаден специално за най-големите фенове! VOYO ти дава възможност да гледаш интересно и разнообразно видео съдържание онлайн.Удобно и лесно. Когато и колкото поискаш. Без реклами. Срещу месечен абонамент.

На voyo.bg ще можеш да гледаш и българските сериали на bTV цели 7 дни преди излъчването им в ефир. Освен това VOYO предлага и стотици филмови заглавия, шоу програми, новини и спорт.

VOYO гарантира забавление по всяко време!  Тествай безплатно сега!