Приятелството или се осмеляваш...?

Може би на всеки, който се стреми към дадена цел, в някакъв момент му се налага да прави компромиси и дори жертви, но никой никога не бива да жертва най-близките си хора, за да постигне успех - това може да бъде изводът от изпитанието, на което Маги подложи младите таланти Гери и Крум. Поставени пред дилемата "или само Гери, или нито един от двамата", Гери и Крум реагираха точно като най-добри приятели: Крум подкрепи приятелката си, а Гери отказа да продължи сама. Но все пак и двамата продължават, защото всъщност и двамата заслужават... а Маги има странно чувство за хумор!

 

Гледай целите епизоди на "България търси талант" на voyo.bg! Единствено там ще откриеш и пълната версия на най-шокиращия номер в предаването!

VOYO e уникален видео портал, създаден специално за най-големите фенове! VOYO ти дава възможност да гледаш интересно и разнообразно видео съдържание онлайн.Удобно и лесно. Когато и колкото поискаш. Без реклами. Срещу месечен абонамент.

На voyo.bg ще можеш да гледаш и българските сериали на bTV цели 7 дни преди излъчването им в ефир. Освен това VOYO предлага и стотици филмови заглавия, шоу програми, новини и спорт.

VOYO гарантира забавление по всяко време!  Тествай безплатно сега!