България търси талант - 2 Епизод (13.03.2016)

В епизода на сцената на най-успешното талант шоу в света ще излязат две момчета, които шокираха Мария Силвестър със своето изпълнение и оставиха водещата без думи. Поет с китара успява за първи път да просълзи членовете на журито. Още най-необикновения бийтбоксер, невръстна шампионка по художествена гимнастика, както и мъж, когото бъркат с жена. Младо момче, изгубило любовта на живота си, ще се опита да си върне любимото момиче, като изпълни първата си авторска песен, вдъхновена от мъката след тяхната раздяла.

Етническа българка, дошла чак от Украйна специално за “България търси талант” ще се бори да стигне до полуфинал, в конкуренция с рок-група, съставена от три поколения роднини и улични циркови артисти. На сцената на шоуто за първи път ще се качи и един уникален изпълнител, с номер, какъвто изпълняват само няколко души в цяла Европа.

След като още в първи епизод Михаела Филева се възползва от възможността да изпрати директно на полуфинал талантливата Жаклин, във втори епизод зрителите ще видят натискането на втори златен бутон. Кой участник си осигури изпълнение на полуфинала и кой от журито бе впечатлен от него?