Имитаторът Андриян Асенов: Много хора ми се радват и ме подкрепят

Още с първата си поява в шоуто "България търси талант" имитаторът Андриян Асенов съвсем заслужено спечели първия "златен бутон".

"Всичко беше много вълнуващо, в близките 2-3 седмици говорехме за това постоянно – и аз, и моите близки, приятели и роднини. Емоцията беше много голяма и по време на кастинга, и по време на излъчването. Това е незабравимо", сподели той.

"Нищо не се е променило освен това, че срещам много гора, много хора ми се радват, подкрепят ме. Срещат ме на улицата, снимат се с мен. Това е промяната. За мен "златният бутон", който получих, е една стъпка напред", заяви Андриян.

"Живея самостоятелно, ходя на работа. Не винаги се справям сам, защото при нас, за съжаление, няма как да не бъдем зависими – налага се да търсим помощ. Най-често ми помагат приятелите и колегите", каза той.

"Започнах да имитирам гласове, когато бях на 10 години. Намерих касета на едни комик, който вече не е между живите - Весо Парцала. Започнах да слушам неговите вицове, започнах да имитирам неговите образи и си казаха: "защо да не бъда актьор", сподели Андриян.

Вижте във видеото целия разговор.