Момчетата от "Red Trigger": Човек се ражда рокаджия

Тийн групата "Red Trigger", които впечатлиха Ицо Хазарта в "България търси талант" с мисията да върнат славата на рокендрола, гостуваха в студиото на „Преди обед“. Момчета са се заели със задачата да възродят старите рокерски песни и визии, въпреки че средна възраст на Димо, Даро, Марто, Мишо и Сашо е под 19 години.

„За първи път се виждаме по телевизията и се почувствахме уникално“, казва Даро. „Много хора ни писаха, за да ни поздравят. Има и критика, но повечето е градивна.“, допълни той. Музикантите споделиха, че техните ментори са доволни от представянето им на най-голямата сцена за таланти в България. „Човек се ражда рокаджия. Рокът е в кръвта!“, смятат те и обясняват автентичния си външен вид.

Марти, Димо и Мишо основават групата, когато са в 10 клас на пловдивската английска гимназия. Запалени от концерти и клубни изпълнения, момчетата упражняват свиренето на класическа китара от малки и музиката става тяхна страст.  Вокалистът Мишо, пък сподели с Деси и Сашо, че слуша Нирвана от 5-годишен. Срещата по коридорите на училището и няколко впечатляващи акорда се превръщат в съдбовен тласък, който ги обединява и им позволява да разгърнат потенциала си. Те споделят, че за тях музиката никога не е била задължение, а истинско забавление. Те отдават успеха си на вътрешната мотивация и любовта към рока. Момчетата мечтаят за победа в „България търси талант“ и нямат търпение да се качат отново на сцената през ноември, когато пътят им към успеха ще зависи от вота на публиката.