Рефат Абдулаев: Малко съм разстроен - исках да вляза поне в тройката

"Намери си работа, която обичаш, и никога няма да ти се налага да работиш". В този клиширан, но абсолютно верен постулат е убеден и Рефат Абдулаев, но не и родителите му. Макар и да не среща тяхната подкрепа в избора си на кариера, той е толкова талантлив, че е способен да промени мнението на всеки скептик. На сцената на "България търси талант" самоукият танцьор от Украйна доказа, че с воля и постоянство се стига настина далеч. Не случайно Ицо Хазарта натисна за него "златен бутон" и го изпрати директно на финала.

"Чувствам се добре, но малко съм разстроен – исках да вляза поне в тройката, защото положих много труд. Единственият плюс е, че това е поредният път в живота - не е загуба, а е поредната емоция. Безумно благодарен съм, че публиката ме прие такъв какъвто съм", каза Рефат Абдулаев.

"По време на репетицията подгънах глезен, много ме болеше, но не го показах", сподели той.

"Нямам треньор, сам си тренирам, всичко сам си правя, сам си пътувам, сам си поставям номерата като сценография. Тренирам вкъщи пред едно малко огледало - гледам се в него, повтарям движенията и ги отработвам, за да станат перфектни", отбеляза Рефат.

Вижте във видеото целия разговор със самоукия танцьор Рефат Абдулаев.