Реми Тоин: Приемната ми майка е човекът, който ми даде възможността да стоя пред вас

В неделя вечер журито в "България търси талант" извърши голям подвиг, вземайки трудно решение - кой да остане и кой да напусне сцената на шоуто. Продължиха само най-добрите 39 изпълнители от общо 112.

Гост в студиото на "Преди обед" е един танцьор, който Ицо Хазарта нарече "гордост за предаването" - Реми Тоин.

"Гледам да дам 100 % от себе си, за да съм сигурен, че от другата страна ще има реакцията, която трябва да има. Мисля, че тогава можеш да кажеш, че си направил нещо", категоричен е той.

"Според мен човек е глупак, ако не се страхува от новите неща и не подхожда с ясната мисъл, че трябва да е много внимателен във всичко, което прави, и трябва да се представи на ниво. На сцената на "България търси талант" бях доста стреснат, за да може наистина да го направя както трябва", споделя Реми.

"Участието ми беше в тайна, знаеше само моята приемна майка, може би и някои от учителите, които са ме тренирали", разкри той.

"Приемната ми майка е човекът, който ми даде възможността да стоя пред вас, да направя нещата, които правя в момента. Бивайки от дом за деца и изоставен от собствените си родители, нямаше как да мога да постигна това, което постигнах, ако не беше тя", заяви Реми.

Вижте във видеото какво още сподели талантливият участник от "България търси талант".