Славена Вътова за новия сезон на "България търси талант": Очаква ни едно невероятно шоу през пролетта

Започнаха снимките на новия седми сезон на най-успешното шоу за таланти у нас - "България търси талант". Още в първия ден на кастингите беше ударен "Златен бутон". Любимото звездно жури Славена Вътова, Катето Евро, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта посрещнаха участниците в новото студио. Тази година има много таланти, които са се върнали от чужбина, за да се включат в шоуто. Сред кандидатите за слава има и много чужденци. 

"Снимките за новия сезон на "България търси талант" започнаха. Супер развълнувани сме всички. В изцяло ново студио сме, с много видео стени при много строго спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19. Дори масата, на която седим заедно с прекрасната Екатерина Евро, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта, вече не е една, а вече са четири с дистанция помежду ни. На всяка маса има "Златен бутон", не е един. Въобще в най-малки детайли е помислено как да се вземат всички мерки", споделя Славена Вътова.

Тя разкри, че този сезон участниците много са развихрили въображението си и класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, преобладават най-малко. 

Свързани статии