Водещите и журито на "България търси талант" също имат своите таланти

Водещите и журито на "България търси талант" също имат своите таланти, които демонстрираха пред фенове си, за да ги поощрят да вярват в себе си и да развиват дарбите си. Включиха се и финалистката от предишния сезон – Жаклин Таракчи, както и победителите – Виво Монтана.

Ицо Хазарта: Първата сцена, на която се качих, не беше сцена, а едно стълбище на училището, в което учих. Трябваше да кажа едно стихотворение, което обърках , това нещо се повтаря вече 35-а година при моите представяния.

Новият сезон стартира на датата 15 септември, станала емблематична за първия учебен ден, защото именно в училище е първата сцена, където децата проявяват талантите си и са подкрепяни да ги развиват.

Маргарита Александрова: Щастливи сме, че и тази есен можем да предложим на нашите зрители едно вълнуващо шоу, което издига в култ таланта и е подходящо за гледане от цялото семейство.

В поредица от впечатляващи спектакли стотици ще се борят, за да спечелят 50 000 лева и звездния статут "Талант на България".

Славена Вътова: Това, което най-много ми влияеше, бяха точно тези хора, които вярват в себе си, положили са старание, труд и знаят какво искат.

Тази година "България търси талант" подготвя и много ексклузивно онлайн съдържание, което ще бъде публикувано на сайта на шоуто.

Свързани статии