Започва "България търси талант" - шоуто, в което нищо не е невъзможно

Започва "България търси талант" - шоуто, в което нищо не е невъзможно, а това ще е най-великият сезон досега. Над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената в опит да получат поне три пъти "Да" и да продължат напред към полуфиналите. За целта ще трябва да впечатлят четирима истински професионалисти. 

Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син  хора от цял свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият представите за човешките възможности. Физическа издръжливост, сила на волята, обуздаване на енергията и екзотични превъплъщения ще изумят дори дигиталните Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Водещите буквално ще се влюбят в интерпретацията на приказен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на "Цирк дю Солей" и ще бъдат респектирани от млад човек със силна воля и изострени сетива.  

Ще успеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни постижения, Катето Евро – със сценично поведение, Ицо Хазарта – с "правилен рап" и Любо Дилов-син – с добра артикулация?  Ще види ли журито нещо невиждано досега, таланти без бариери и с подплатена вяра в себе си? Ще заслужи ли някой златен бутон с хобито си,  как звучат съвременните университетските музикални формации и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз? Колко силно е чувството за хумор  и самоирония на журито, кой може да "възкреси" Тодор Колев и може ли да бъде забавен Тодор Живков, зрителите на bTV ще видят в спектакъла на "България търси талант".

Свързани статии