.

Всяка седмица от шоуто отпадат по 8 участници! Тъжно, но такива са правилата на формата. Отпадналите участници обаче и тази година ще имат възможност да се борят за титлата „"УЕБ талант на България".

Всеки понеделник, след края на специалния епизод с резлутатите от полуфиналните концерти, на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта (в която се намирате в момента) ще се появяват снимки на отпадналите участници от съответния полуфинал. Гласувайте за любимците си и ги „коронясайте с титлата„"УЕБ талант на България"!

За да гласувате за любимите си таланти, трябва да имате активна регистрация в сайта! (Важат регистрациите в www.btv.bg, www.btvnovinite.bg, www.LadyZone.bg). Разполагате с 3 (три) гласа – можете да ги дадете за 1 участник или да ги разпределите между няколко участници!

ВАЖНО! ПРОМЯНА В ПРАВИЛАТА!

Поради голямата подкрепа на феновете към участниците в шоуто и високата активност, която те регистрираха в онлайн гласуването „УЕБ талант на България”, наградата за победителя в нея тази година ще бъде най-голямата, давана до този момент, а именно - участие във финала на шоуто като пълноправен претендент за носител на приза „талант на България” и наградата от 60 000лв. За целта гласуването за последния "УЕБ талант на седмицата” ще бъде само 24 часа (от 21:30ч. на 26 до 21:30ч. на 27 май), а шестимата седмични "Уеб таланти" ще бъдат изправени един срещу друг също в продължение на 24 часа (от 24:00 часа на 27 май до 24:00 часа на 28 май). Победителят в гласуването „УЕБ талант на България” и фаворит на зрители и фенове ще стане ясен на 29 май и ще бъде обявен на talant.btv.bg, както и в предаването „Преди обед” по bTV.

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 1: Latin Force

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 2: Анджела Цолова

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 3: Гайдарски състав "Диньо Маринов

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 4: Танцов състав "Чудесия"

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 5: The Basement

УЕБ талант на седмицата след Полуфинал 6: Electra Crew

ЗАБЕЛЕЖКА! Гласът Ви бива отчетен моментално в системата ни, но броячът на гласовете до всеки участник се обновява на всеки 5 минути! Не се притеснявайте, ако не забележите веднага натрупването!

Разполагате с 3 (три) гласа – можете да ги дадете за 1 участник или да ги разпределите между няколко участника!

Имате право на гласа