И носителят на титлата "УЕБ талант на България" в пети сезон на шоуто е...

След оспорвана надпревара вече е ясен носителят на титлата „УЕБ талант на България“.

Та-та-та-та...

„УЕБ талант на България“ в петия сезон на шоуто са трио "Чаушеви"!

Как започна всичко?

Едва ли някой е забравил усмихнатата до уши русокоска и нейните лъчезарни родители, които с леко притеснение се изправиха за първи път пред нашето жури на кастингите на шоуто. А когато запяха... Всички бяха много впечатлени и изненадани, така че едва ли някой се е съмнявал, че те заслужават да отидат на полуфинал и така и стана. Но зрителите не подозираха, че освен триото, в семейството има още един малък скрит талант, който се нарича Георги. Невероятен сладур, който ако си мислите, че е танцьор или фокусник, дълбоко се лъжете. Той е бийтбоксър. На третия полуфинал четиримата изпълниха интерпретация на песента "Устрем" на Маргарита Хранова.

Но зрителският вот не успя да ги класира за големия финал и така попаднаха в оспорвана битка за „УЕБ талант на седмицата” с останалите шест отпаднали участника. И седмицата се оказа късметлийска за тях, защото трио "Чаушеви" събраха най-много гласове. Това им даде право да участват във финалната надпревара за "УЕБ таланта на България".

Невероятното семейство успя да се пребори с изключителна конкуренция: танцьорите от "Last Shot", момичето с невероятен глас Лиляна Пенчева, танцьорите, които покориха света Виктор и Василена, шарените и диви "Masters Of Disasters", прекрасните "The Biterzzz" и момичето с ангелски глас Александра Панайотова. Всеки един от тях заслужава наградата, но зрителите решиха, че искат да я дадат на трио "Чаушеви".

През всички тези месеци на снимки екипът на "България търси талант" се превърна в едно голямо, сплотено и истинско семейство и е страхотно, че още едно такова семейство спечели титлата "УЕБ талант на България".

Благодарим на всички зрители, че бяха част от магията на "България търси талант"!