Водещите

Александър Кадиев

Александър Кадиев е завършил Националната академия за театрално и филмово изкуство в класа на проф. Стефан Данаилов. Като актьор се радва на високо признание. Обявен е за "най-добър актьор на випуска", има многобройни номинации за "Аскеер" и награда "Икар" през 2014 година за ролята му на Клеант в постановката "Скъперникът" по Молиер. Комедийният му талант се разгръща и до днес основно на сцената на МГТ "Зад канала". Участва във филмите Езерното момче (1995), Дзифт (2008), Пряк контакт (2009), Нокаут или Всичко, което тя написа (2016). Сашо Кадиев е и сред звездите на първия български сериал на bTV Стъклен дом. От 2012 година е водещ на "Преди обед" в тандем с Десислава Стоянова и вече 9 години денят му започва по-рано, отколкото би му се искало. През 2015 г. става водещ на шоуто “България търси талант” по bTV, a през новия му сезон отново ще бъде в тази роля, забавлявайки жури, публика и всички пред екрана заедно с колегата си Дани Петканов. В свободното си време е заклет геймър. Има 4 кучета, жена и дъщеря.

Даниел Петканов

Даниел Петканов е обичано лице от екрана, глас от радио ефира и един от най-популярните Instagram инфлуенсъри в страната. Завършил е политология и маркетинг, но страстта му е телевизията, където вече се е утвърдил като любимец на публиката със забавните формати, в които е участвал.

В свободното си време се отдава на фитнес, баскетбол, футбол, джаги и билярд. Едно от хобитата му е да монтира видеа и да слуша хаус музика. Има жена и малък син.