Николаос Цитиридис

Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в телевизията”, споделя развълнувано Николаос Цитиридис точно преди да заеме ролята жури в осмия сезон на шоуто за таланти по bTV.

Водещият на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще блесне в новотото си амплоа през пролетта и обещава да не прави компромиси и да търся новия талант на България - до край.

Николаос Цитиридис е роден в Атина, но живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като вече има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като запазва тази роля паралелно с работата си на водещ. В новия сезон на “България търси талант” ще го видим в отговорната и много важна роля на жури, редом до Катето Евро, Евелин Костова и проф. Тодор Кантарджиев.