12 таланти влизат в 3-часова битка на финала на "България търси талант" на 26 май

Последният полуфинал в "България търси талант" протече щуро и емоционално както на сцената, така и зад кулисите на шоуто.

Вчера вечерта - 22 май, станаха ясни и последните двама финалисти, които ще се борят за титлата "Талант на България" и наградата от 60 000лв. Това са любознателният Джулио и многобройната танцова група CREATORS.

В неделя - 25 май, на обяд ще стане ясно и кой ще спечели титлата "Уеб талант на България" от играта на talant.btv.bg. До този момент безспорни фаворити са  Electra Crew, но все още не са ясни победителите за тази седмица (гласувайте за тях тук>>>). Победителят в играта "Уеб талант на България" ще получи почетна купа и ще участва на финала на шоуто със специално изпълнение за своите фенове.

Събитията на сцената по време на епизода с резултатите снощи – 22 май, както и изпълнението на живо на обичаните от тинейджърите Революция Z, бяха проследени от 43% от аудиторията на възраст 18-34г.

Това, което зрителите не видяха, е офанзивата на талантите към членовете на журито. Зад кулисите Есил Дюран получи предложение за съвместен проект под формата на дует с екзотичния участник Гутбърт. Томас Томов, който беше сред публиката, се сдоби с автограф от любимата си Ваня Цветкова. Бехайдин Симеонов също беше в залата, за да следи конкуренцията. Днес се очаква и останалите финалисти да се съберат в София и в следващите дни да работят усилено, съвместно с екипа, върху изпълненията, с които ще се опитат да спечелят най-гледаното шоу този сезон.

На 26 май от 20:00 часа, един срещу друг в люта битка ще се изправят  12-те финалисти. Това са изпълнителите Косара Цонева, Радо Михов, Томас Томов и квартет Захир, акробатките Борислава Иванова и триото Силвия, Моника и Евгения, попинг танциорите Мурад Мурад, Бехайдин Симеонов, денс групите TC WORLD, NNS CREW и CREATORS и не на последно място, единственият в своята категория, Джулио Илиев.

Дали и този сезон представител на Пловдив и региона в лицето на Радо Михов ще спечели "България търси талант" или Варна (Мурад, Creators, TC World) и София (Косара Цонева, триото Силвина, Моника и Евгения, Джулио Илиев), които са с най-много представители на финала, ще променят статуквото, ще стане ясно в понеделник, когато шоуто на живо ще продължи три часа. В битката ще се включат и Дупница чрез Томас Томов, Плевен и Бейхадин Симеонов, Хасково, Бургас и Добрич.

Свързани статии