.

УЕБ талант

Всяка седмица от шоуто отпадат по 7 участници! Тъжно, но такива са правилата на формата. Какво ще кажете обаче за възможността да наградите един от отпаднатите таланти? Готино, нали?! Е, четете внимателно...

Всяка неделя след 22:30 часа на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта (в която се намирате в момента) ще се появяват видеа с изпълненията на отпадналите участници от съответния полуфинал. Гласувайки за своя фаворит вие му давате шанс да събере най-голям процент вот.

Гласуването ще продължи до петък до 24 ч., а победителят от седмичното гласуване ще се обяви в събота след 12 ч.

Гласуването за отпадналите участници след седмия (последен) полуфинал на шоуто (29 май) ще продължи до 12 ч. на 31 май и в 13 ч. ще бъде обявен участникът/участниците, който/които има най-много гласове.

Гласуването за носителя на титлата "УЕБ талант на България" ще започне в 00:01 ч. в сряда (1 юни) и ще продължи до петък (3 юни)!

Титлата "УЕБ Талант на България" ще спечели един от седемте "УЕБ таланти на седмицата" - този, който е събрал най-висок процент вот в сравнение с резултатите на победителите от всички седмици.

Това НЕ му дава право да се състезава за голямата награда на "България търси талант".

Наградата за победителя е специалната купа "Уеб талант на България", която ще му бъде връчена на големия финал на шоуто на 5 юни.

КАК СЕ ГЛАСУВА? Влизате във видеото на участника, когото искате да подкрепите, и натискате "Харесва ми" (горе, вдясно на видеото)!