"България търси талант” със семеен концерт навръх Великден

Миро от Каризма и квартет “Ева” са гост изпълнителите в третото шоу на живо

Във вечерта на светлия християнски празник – Великден, най-позитивното шоу в българския телевизионен ефир ще събере пред екраните семейства и приятели за един истински празничен спектакъл. В третия концерт на живо на сцената на “България търси талант” ще се качат някои от най-атрактивните полуфиналисти. 9-мата претенденти ще се борят за зрителския вот, като само 2-ма от тях ще получат място на финал.

Eдинствената по рода си в България артистична група, която създава популярния в цял свят “театър на сенките”, ще покаже впечатляващото си изкуство, с което през 2013-та година унгарски артисти покориха английската публика и спечелиха Britain’s Got Talent. С тях за финал ще се състезават още четири групи изпълнители в различни изкуства. Това са „Цирк де ла Люлин” - ентусиастите с мисия да възродят цирковото изкуство в България, брас бенд „Виво Монтана” с интересен микс от българска музика и световни поп и джаз хитове, познатите танцьори от сезон 3 на “България търси талант”  - денс училище uMove, както и вокална група „Нова музика” от Горна Оряховица, които ще закрият концерта тази неделя. Прекрасното семейство Чаушеви, чиято авторска музика с фолклорни и джаз мотиви се превърна в едно от най-оригиналните изпълнения на кастингите, ще се появят на сцената на шоуто с песента “Устрем” на Маргарита Хранова. Сред индивидуалните участници ще видим и три момчета, които впечатлиха журито с таланта си. 18-годишният диджей и танцьор Павел Иванов, който получи подкрепата на Ицо Хазарта и култовия му коментар – “Хората с ръце като солети трябва да се подкрепяме”. Един от безспорните певчески таланти на 5-ти сезон на шоуто – 12-годишният Станислав Илиев от Сливен, ще се опита да прескочи високата летва, която си постави с незабравимото изпълнение на една от най-трудните български песни – “Повей, ветре” на Паша Христова. С магически трикове пък ще се изяви 15-годишният илюзионист от София Иван Петров.  Талантът и уменията на кои двама от участниците ще успеят да съберат достатъчно от гласовете на зрителите, за да стигнат до финал, ще стане ясно на 1 май от 20.00 часа.

Докато очакват следващата порция изключителни таланти на сцената на “България търси талант” зрителите имат шанс да подкрепят някои от отпадналите в предишните концерти участници и да го превърнат в "Уеб талант” на сезона. На talant.btv.bg са качени 7 от отпадналите от миналата неделя изпълнения. Гласуването за тях е отворено до 24 часа този петък. След това изпълнителят, събрал най-много гласове ще бъде обявен за “Уеб талант на седмицата” и ще получи правото да се състезава за  титлата "УЕБ Талант на България".

Наградата за победителя е специалната купа "Уеб талант на България", която ще му бъде връчена на големия финал на шоуто на 5 юни. Повече информация ще откриете, тук: http://talant.btv.bg/web-talant/.

За да сте сигурни, че няма да изпуснете нито една емоция по време на концертите на живо, не забравяйте да гледате всичко най-интересно от бекстейджа на talant.btv.bg. Чрез безплатната стриминг услуга на talant.btv.bg можете едновременно да гледате живите концерти и случващото се зад сцената. Там, в компанията на водещия Стелиан Радев, ще можете да проследите как се подготвят талантите преди изявата си на сцената, какви емоции изпитват след изпълненията си и как очакват резултатите от зрителския вот.

Свързани статии