Първият грандиозен полуфинал на "България търси талант" в снимки (2 част)

Феновете на “България търси талант” избраха първите финалисти в 5-тото издание на най-позитивното шоу в ефира. Най-много гласове и шанс да се бори за победа във формата получи любимецът на тийнеджърите Християн Ненов, който се качи на сцената на шоуто с нова авторска песен. Парчето, посветено на новата му приятелка, разчувства жури, публика и зрители, и Християн безапелационно спечели място на финала.

Новата тийн звезда на България, както го наричат феновете му, отива на финал заедно с друг безспорен музикален талант - Искрен Тончев – Искрата. Той остави без думи Михаела Филева и развали всички смешки на Любен Дилов за бийтбокс изкуството. Искрен се представи с уникално за българската сцена изпълнение, в което в реално време записа и миксира оригинални семпли с гласа си, а след това пя на живо под техен съпровод. 

След оспорваната надпревара в първия концерт на живо в 5-тото юбилейно издание на “България търси талант” 7 от полуфиналистите напуснаха шоуто завинаги. Трети по зрителски вот останаха младежите от формация “Врабчета”, а веднага след тях се наредиха летящите баскетболисти от Space Dunkers Team. По регламент журито на предаването трябва да избере финалист между 2-рия и 3-тия по зрителски вот. Вчера това бяха Искрен Тончев и формация “Врабчета”. Тъй като те събраха равен брой гласове – Хазарта и Дилов дадоха гласовете си за “Врабчета”, а Михаела и Асен - за Искрата, съдбата им отново се реши от зрителите. С по-висок брой зрителски гласове се оказа Искрата и именно той продължи към финал.

Останалите 7 участници, които не продължиха в шоуто, все още имат шанс да спечелят признанието на зрителите. В рамките на тази седмица всички фенове, които искат да ги подкрепят, могат да го направят на страницата “Уеб талант”, която се намира ТУК>>>