Избери третия претендент за "Уеб талант"

Всяка седмица от шоуто отпадат по 7 участници! Тъжно, но такива са правилата на формата. Какво ще кажете обаче за възможността да наградите един от отпаднатите таланти? Готино, нали?! Е, четете внимателно...

Всека неделя след 22:30 часа на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта (която се намира ТУК) ще се появяват видеа с изпълненията на отпадналите участници от съответния полуфинал. Гласуването продължава до петък до 24 часа.

Титлата "УЕБ Талант на България" ще спечели един от седемте "УЕБ таланти на седмицата" - този, който е събрал най-висок вот в сравнение с резултатите на победителите от всички седмици.

Това НЕ му дава право да се състезава за голямата награда на "България търси талант".

Наградата за победителя е специалната купа "Уеб талант на България", която ще му бъде връчена на големия финал на шоуто на 5 юни.

КАК СЕ ГЛАСУВА? Влизате във видеото на участника, когото искате да подкрепите, и натискате "Харесва ми" (горе, вдясно на видеото)!

Гласувайте за своите фаворити ТУК>>>
 
Тази седмица за вашия глас ще се борят: Иван Петров, uMOVE, трио Чаушеви, група "Силуети", Станислав Илиев, Павел Иванов, цирк "Де Ла Люлин".
 
Късмет на всички участници!
Свързани статии