Танцов състав "Чудесия" е "УЕБ талант на седмицата" след четвъртия полуфинал

Поредният седмичен победител в надпреварата за титлата "УЕБ талант на България" е Танцов състав "Чудесия"! Потребителите на сайта talant.btv.bg избраха танцьорите от Пазарджик (190 гласа) сред отпадналите участници от четвъртия полуфинал в шоуто. Този резултат не бе достатъчен на "Чудесия" да измести досегашния водач в надпреварата – Гайдарски състав "Диньо Маринов", който миналата седмица събра 1309 гласа в гласуването.

Не забравяйте, че отпадналите участници от всеки полуфинал се състезават за титлата "УЕБ талант на България". Вече можете да гласувате за талантите от петия полуфинал на шоуто. Победител ще стане талантът, който е събрал най-много гласове в сравнение с победителите от останалите седмици т.е. ако искате "УЕБ талант на България" да стане някой ваш любимец от петияполуфинал, ще трябва да му осигурите най-малко 1310 гласа!

Гласуването за "УЕБ талант..." всяка седмица стартира след края на "България търси талант - РЕЗУЛТАТИТЕ" в понеделник и продължава до 12ч. в съботата на съответната седмица!

Свързани статии