Гергана Пащрапанска - гримьор

Каква е ролята ти в петия сезон на "България търси талант"?
Заедно със стилиста Николай Христов и фризьорката Ивайла Станчева отговаряме за визиите на членовете на журито, както и на водещата Мария Силвестър. Аз лично отделям повече внимание на дамите и техния грим.

Разкажи накратко как стигна до тук?
Вече близо две години работя в bTV. И тъй като предаването тази година е изцяло вътрешна продукция, продуцентът избра да се довери на мен. Така се стигна до предложението да бъда част от екипа, за което съм много благодарна.

С какво си известна сред хората, които те познават?
Тъй като работата ми е неразделна част от мен, мисля, че хората ме свързват предимно с уменията и познанията ми в областта.

Това първото издание на "България търси талант", в което работиш ли е?
Да.

С какво "България търси талант" се различава от другите телевизионни формати?
Това е единственият формат, в който са събрани толкова различни като таланти хора. Има от всякакви възрасти и с различни професии. Това, което ги обединява, е талантът и желанието им да го покажат пред света. Форматът е позитивен, кара те да се смееш и да се забавляваш, особено когато виждаш толкова много млади хора, отдадени на танца, музиката и въобще на изкуството като цяло. Което мен лично, а предполагам и много хора, зарежда с позитивна енергия.

Има ли интересна случка от работата ти, която разказваш на приятели?
Такива случки винаги има. Работата е динамична и интересна, всеки ден е различен от предишния. Особено когато са събрани толкова интересни личности в журито и екипа като цяло. Няма как да не спомена и Мария, без която нищо няма да е същото.

Има ли нещо специфично при работата със звезди?
Специфичното при тях е, че те имат изграден имидж, ясна представа как искат да изглеждат и докъде биха стигнали в това да опитат нещо ново и различно. Дори и когата трябва да работят с нов за тях екип. Има един момент, когато трябва да им предложиш нещо, което ти виждаш за тях, и крайният резултат да е желаният и за двете страни. Много се радвам, че Михаела и Мария ни се доверяват напълно. Всяка визия се съобразява както с тях, така и със стилиста. За тях Николай Христов се е спрял на по-женствена и секси визия, което съобразяваме и в грима.

Телевизията е?  
Магия или пристрастяване, или още по-точно – магия, към която не усещаш как се пристрастяваш!