Зрителите изпратиха на финала на „България търси талант“ малките танцьори от Dance Station и флейтистката с ангелски глас София Иванова

Феновете на „България търси талант“ по bTV изпратиха Dance Station Kids Team на финала на шоуто с най-висок зрителски вот след втория спектакъл на живо вчера. Журито гласува, за да избере кой от двамата подгласници според гласуването на публиката – Rio Baby Town или София Иванова, ще влезе в битката за 50 000 лева и звездна титла. Любен Дилов - син се застъпи за флейтистката с ангелски глас, въпреки че отчете  трудността на задачата си и несравнимостта на талантите им. Славена Вътова определи избора между възможностите на децата като „адски труден“, но призна, че емоцията, която са й дали танцьорките е била по-силна. Катето Евро избра без грам съмнение певческия талант, а Ицо даде решаващия си глас и класира София на финал.

Dance Station Kids Team отново демонстрираха отличен синхрон и пренесоха зрителите в реалността на Матрицата, а баталните интерпретации вдигнаха публиката на крака. Славена Вътова определи децата като брилянтни танцьори, идеята  на представянето им - като невероятна, а реализацията й - перфектна. Катето оцени високо хореографията, а Ицо Хазарта предположи, че фен базата им ще порасне главоломно. Минути преди Dance Station Kids Team да получат най-високата оценка на зрителите на bTV, на сцената на „България търси талант“ своя тринайсти рожден ден отпразнува и умелата танцьорка Андреа и получи специалните поздравления от водещите и журито.

Малката певица и флейтистка София Иванова отново доказа, че любовта към класическата музика, в съчетание с отдаденост и много труд, може да превърне и най-непопулярната творба в произведение на изкуството. Изпълнението й на „Цвето моме, върла магьоснице“ в нов аранжимент трогна всички, накара Ицо Хазарта да настръхне и да я оцени като „суперзвезда“. Любен Дилов-син поздрави 10-годишната варненка за уменията и смелостта й и окачестви представянето й като „най-доброто, което се е случвало на тази сцена“.  

българия търси талант, сезон 6

Хип-хоп момичетата Rio Baby Town спечелиха сърцата на всички с едно различно представяне, съчетаващо динамични ритми, интересна хореография и неповторим детски чар. Славена Вътова им благодари за лекотата, с която стават все по-добри и заразяват всички с добро настроение, а Ицо Хазарта ги поздрави за смелостта да пеят и танцуват на живо пред множеството си фенове в залата и пред телевизорите в цялата страна.

българия търси талант, сезон 6

Великолепната музикална петорка - акапелна група „Спектрум” получи заслужени аплодисменти за изпълнението на един изкусен микс от любими на всички поколения песни като „Прощавай София“, „Още малко“ и „Да те видя“. Ицо Хазарта коментира, че интерпретацията им е абсолютно професиона и е сигурен в успеха на дебютния им албум, който издадоха преди седмици. Любен Дилов – син оцени подбора на парчетата, а Катето Евро изрази убеденост в успеха им на българската музикална сцена.

Забавният учен Явор Денчев излезе на сцената на „България търси талант“ със своите малки коледни асистенти, за да докаже, ча науката в никакъв случай не е скучна материя. Те демонстрираха красиви „магии“ с горещ лед, а Сашо Кадиев и Дани Петканов им помогнаха да създадат пухкав сняг. Славена Вътова поздрави химика за умението му да „запали“ малките към науката чрез начина, по който я представя, а Любев Дилов-син му отправи „голяма похвала“ за мисията.

българия търси талант, сезон 6

Спортният тандем Пламена и Джаки вдигнаха настроението в залата с танц и дресура, с каквито малко кучета могат да се гордеят. Двете дами предизвикаха усмивк по лицата на всички със синхона си при „почистването след забава“. Катето Евро призна, че е пристрастна към умните четириноги и като собственик на два Джак Ръсел-а напълно подкрепя претендентката за победа. Любо Дилов коментира забележителната трудност на номера с участието на много хора, които обаче не успяха да разсейат животното.

българия търси талант, сезон 6

Акробатичният танцьор Антонио Папазов надгради впечатляващото начало на своята мечта, което постави на сцената на „България търси талант“. Огнената компилация остави без думи Славена Вътова, а Катето му пожела да има все по-голяма публика, която да оценява неговото дарование, а Любен Дилов- син призна, че движенията му са респектиращи.

българия търси талант, сезон 6

На втория полуфинал на „България търси талант“ кукловодът Юлия Коларова и своенравната госпожица Фрау бяха придружени от младата Желатинка. Между двете кукли възникна забавна вербална схватка, докато канеха всички неомъжени мъже за партньор на „шефката си“. Любен Дилов – син прозря включването на образа на новата Мис България в номера и поощри продължаването на традициите на кукления театър. Славена Вътова поздрави Юлия за това, че радва и малки, и големи, а Катето Евро подкрепи вложения труд и въображение.

българия търси талант, сезон 6

Украинският театър на сенките VERBA разказа една трогателна история за любовта и войната с послание за мир като висша човешка ценност на ХХI век. Изпълнителите трогнаха дълбоко Катето Евро, Славена ги определи като най-въздействащите сенки,  а Любен Дилов-син коментира, че няма съмнение, че са докоснали всички в залата и пред малкия екран. Ицо Хазарта категоризира представянето им на световно ниво и призна, че е искрено възхитен.

българия търси талант, сезон 6

Младите посланици на стария рок Red Trigger подпалиха сцената на „България търси талант“ с авторкото си парче „Rock is Religion“. Любо Дилов-син определи взривоопасното им изпълнение като „много мелодично“, но не преиграно изпълнение,а Катето призна, че й се е „докопунясвало“ от техния ритъм. Славена Вътова допълни, че има много живот и душа в блестящото им сценично присъствие.

българия търси талант, сезон 6

Норвежецът Кристиян Ведой, заедно със своята приятелка Мелани, представиха пред зрителите на bTV една невероятната илюзия на левитацията, която смая със своята прецизност и грация. Катето призна, че е потресена и много любопитна как става възможен този страхотен номер, а Любо разпозна в него поука за четеното и статуса на жените.

българия търси талант, сезон 6

Акробатите Делфина и Бартек от Полша потвърдиха световното си ниво с изцяло ново изпълнение, пресъздаващо фатална вечеря. Те разбиха на пух и прах всички закони на гравитацията, а страстта им към танца заслужи оценката на Славена по отношение на тяхната безкомпромистност и съвършенно владеене на движението. Ицо Хазарта допълни, че представянето им е толкова перфектно, че дори песен на Бритни Спиърс не може да го развали.

българия търси талант, сезон 6

Дубльорът Петър Байков омагьоса с таланта си да пресъздаде над 20 от гласовете в историята за Злодеида.  Катето Евро призна, че младият артист използва дара си по най-добрия начин и сподели увереността си за професионалното му развитие. Славена Вътова му пожела много работа и заслужени пари за уменията му. Ицо Хазарта призна, че е направил експеримент да гледа единствено в екрана и не би предположил, че е възможно всички превъплъщенията да бъдат осъществени от един човек.

българия търси талант, сезон 6

След края на третия полуфинал на „България търси талант“ на 8 декември, зрителите на bTV ще имат възможността да изпратят на финала още един изпълнител, който не се е класирал за последната битка за наградата от 50 000 лева и звездната титла. Всеки, който иска да върне любимия си талант в играта, може да гласува онлайн за него на talant.btv.bg/spasitalant общо до 40 пъти в рамките на 24 часа.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY.